Folk på nya jobb

Efter semestern är det många som börjar på ett nytt jobb, här är några av dem.

Granitbiten
Granitbiten gör en storsatsning på Norrland och har anställt David Nordblad som säljare på norra Sverige. David kommer närmast från Almi och har tidigare jobbat på Naturkompaniet i Östersund.
Vår ambition är glasklar, vi ska storsatsa på norrlandsmarknaden där vi upplever att vi hittills inte erbjudit samma servicenivå som i södra Sverige, säger Thomas Breding, säljansvarig för Granitbiten. I och med att vi nu får en heltidssäljare så kommer närvaron att öka markant och Davids bakgrund inom ekonomi kombinerat med lång butikserfarenhet och ett genuint frilufts- och skidintresse passar oss perfekt.

Sportmanship
Martin Hallgren är ny varumärkeschef för Henri Lloyd och kommer även att ratta försäljningen i södra Sverige. Martin kommer närmast från Matinique där han var Sverigechef. Han började sin tjänst hos Sportmanship i somras.
Peter Bjerkander är tillbaka på Sportmanship efter en tid med Gaastra. Tidigare sålde han Henri Lloyd lifestyle men nu byter han produktgrupp och ska sälja Sportmanships samtliga skomärken: Henri Lloyd, Dolomite, North Sails och Moonboots.

Sätila
Micke Tuvenäs är ny vd för Sätila Sweden. Micke tillträdde sin nya tjänst i maj och har den första tiden studerat bolaget för att under hösten lägga upp en ny strategi. Micke kommer närmast från Skigutane och var innan dess länge på Team Sportia som inköpschef på hårdvara.

Cycleurope
Peter Mattisson har tillträtt som affärsutvecklare på Cycleurope. Hans ansvarsområde blir tillbehör och reservdelar, ett segment som han ser stor potential i för hela cykelhandeln.
Peter kommer närmast från en tjänst hos Shimano.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Sportmanship AB

    Sportmanship AB startades 1985. Företaget säljer, marknadsför och distribuerar följande varumärken: On, Powderhorn, Dolomite, Völkl, Marker och Dalbello. Utöver distrubitionsvarumärkena driver Sportmanship AB även det egna varumärket Berkeley.