Mycket nytt hos Easygreen

Easygreen breddar sin produktportfölj rejält inför nästa år med tre nya klädmärken och en klockkollektion. Klädmärkena är Callaway, Ashworth och Sunice och klockorna kommer från Callaway. Callaway är välkänt för alla inom golfbranschen men deras klädkollektion har inte synts så mycket i Sverige. Nu vill Easygreen ändra på det och kommer att visa upp kollektioner…

Easygreen breddar sin produktportfölj rejält inför nästa år med tre nya klädmärken och en klockkollektion. Klädmärkena är Callaway, Ashworth och Sunice och klockorna kommer från Callaway.

Callaway är välkänt för alla inom golfbranschen men deras klädkollektion har inte synts så mycket i Sverige. Nu vill Easygreen ändra på det och kommer att visa upp kollektioner för både dam och herr på Golfmässan i Jönköping. Där kommer även en kollektion med klockor från Callaway att visas. Där finns både sportiga och mer strikta modeller för att passa alla typer av golfare.

Ashworth är också ett välkänt varumärke som varit borta från den svenska marknaden några år. Easygreen kommer att sälja den europeiska kollektionen som skiljer sig en hel del från den lite gubbiga amerikanska.

Sportigast av de tre nya varumärkena är Sunice som satsar fullt ut på de senaste funktionsmaterialen. I kollektionen finns allt från komprimerande underställ till regnjackor i Gore-tex. Stilen är väldigt sportig och märket vänder sig till både damer och herrar.

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.