Footjoy satsar på utprovning av skor

Footjoy satsar på utprovning av skor

Många golfleverantörer åker land och rike runt för att golfarna ska kunna göra en ordentlig custom fitting av sina klubbor. Men bara Foojoy gör samma sak med golfskor.

Publicerad

Footjoy kommer att besöka 60 golfbutiker under sommaren, och med sig har den bil full v skor och utrustning för att mäta fötter. Tanken är att få golfare att förstå vikten av att ha rätt storlek på golfskorna, samt vikten av att ha rätt typ av golfsko för sin sving.

– Vi vet att upp till 70 procent av alla golfare har fel storlek på sina skor, säger Sonny Wiking på Footjoy. Nu ska vi förklara varför de ska vara noga med storleken och hur de kan hitta rätt bland våra 138 olika storlekskombinationer.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206