K2 anställer pjäxguru

K2 anställer pjäxguru

K2 växer, och för att hinna med anställer de Henrik Enarsson. Hans bakgrund som boot fitter av rang gör att han kommer att jobba mycket med K2:s satsning på pjäxor.

Publicerad

Henrik Enarsson

BA Sportprodukter, distributör av K2, Line och Full Tilt i Sverige, har varit synonymt med Andreas Håkansta och Markus Pupp. Nu blir den duon en trio, för från 1 mars anställer de Henrik Enarsson som kombinerad pjäxguru och innesäljare.

– Vi har anlitat Henrik dåd och då sedan K2 började med pjäxor, och nu när pjäxkollektionen växer känner vi att vi behöver hans hjälp på heltid, säger Markus.  Henriks kunskap om fötter och pjäxor kommer att betyda oerhört mycket när vi ska utbilda butikerna på våra pjäxor, och han kommer också att hjälpa till med inlines som också handlar mycket om passform.

Henrik har jobbat med pjäxor under många år, både i Sverige och utomlands. De senaste åren har han haft en egen boot fitting studio i Stockholm, men nu blir han istället anställd hos BA Sportprodukter.

– Jag har jobbat mycket ute i butik och vet hur man ska ta hand om en pjäxkund, säger Henrik. Den kunskapen och hur man kan göra enkel boot fitting utan verktyg ska jag ta med mig till våra återförsäljare och utbilda deras personal.

Förutom att jobba med utbildning och försäljning av pjäxor kommer Henrik också att fungera som innesäljare. Både Markus och Andreas vill vara ute hos sina återförsäljare så mycket det går, och med de två ständigt på resande fot så behövs det någon som är på kontoret och kan hjälpa butikerna därifrån.

– K2:s pjäxlinje växer med ytterligare en modell nästa år, säger Andreas. Vi ser en stor potential att växa på pjäxor, och med Henrik hos oss får vi ökad kompetens för att göra just det.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Decathlon tar fram egen snösko

2 kommentarer

Charles: Decathlons alpintillbehör slår swix-toko-Skigo på priset med hästlängder. Varför betala dubbelt upp?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206