K2 ger sig in i volymsegmentet

K2 ger sig in i volymsegmentet

När K2 lanserade sina pjäxor för tre år sedan gick de in i toppen av pyramiden. Nu är de redo att bredda sig nedåt mot komfortpjäxor där volymen är större. Både för foten och vad det gäller försäljningen.

Publicerad

Den nya pjäxan heter BFC – Built For Comfort – och riktar alltså in sig på volymsegmentet. Både i betydelsen att den ska sälja i större volymer och i betydelsen att lästen är rymligare.

Komfortmässigt bygger BFC på en 103 mm bred läst, ganska bred alltså, och dessutom har den ett gåläge som är skönt på väg till backen eller på after skin. Det är inte tänkt som ett gåläge för tuppturer utan mer för komfort före och efter åkningen.

K2 har dessutom jobbat mycket med att förenkla insteget i pjäxan och lyckats så bra att den går att ta på utan att använda händerna. Ett säljargument som måste vara riktigt stort i den tänkta målgruppen. 

BFC kommer i två modeller för herr, 100- och 90-flex, samt två modeller för dam, 80- och 90-flex.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Decathlon tar fram egen snösko

2 kommentarer

Charles: Decathlons alpintillbehör slår swix-toko-Skigo på priset med hästlängder. Varför betala dubbelt upp?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206