Bli expert på Gore på väg till jobbet

Bli expert på Gore på väg till jobbet

Gore har startat en digital utbildning om sina material. Kursen är tänkt för alla som jobbar med att sälja produkter med Gores membran och består av åtta delkursr.

Publicerad

Utbildning via distans och med hjälp av dator, mobil eller surfplatta är ett snabbt växande område. Många av världens största universitet kör med det och så även många högskolor i Sverige. Nu börjar dessa digitala utbildningar användas även av leverantörer för att utbilda butikspersonal på deras produkter.

Gore har startat just en sådan digital utbildning och den går under namnet Gore Fabrics Academy. genom att ta de åtta delkurserna kan butikspersonal lära sig det mesta om Gores material och framförallt lära sig att erbjuda rätt produkt till olika kunder. Varje delkurs börjar med att Gore förklarar hur deras produkter fungerar, vad som skiljer dem åt, hur de ska skötas om och så vidare, sedan får du svara på några frågor för att bli godkänd på delkursen, allt som allt tar en kurs 10–15 minuter. När du är godkänd på de fem första kurserna får du ett personligt certifikat och en liten gåva från Gore. Kurserna är väldigt pedagogiskt uppbyggda och går att ta både via dator, mobil och surfplatta.

– Den grundläggande idén med ett träningsverktyg online i Gore Fabrics Academy är att ge butikssäljare ett  verktyg som hjälper dem att på ett effektivt och flexibelt sätt sälja produkter med Gore-Tex till konsumenter, säger Jonas Larsson på Gore.

Är du intresserad av att gå kursen går du in på academy.gorefabrics.com och registrerar dig.

 

De åtta delkurserna

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Decathlon tar fram egen snösko

2 kommentarer

Charles: Decathlons alpintillbehör slår swix-toko-Skigo på priset med hästlängder. Varför betala dubbelt upp?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206