Nobelpristagare och fulla hallar under Ispo Munich

2 150 utställare i 10 hallar. Ispo München 2023 kommer bli en rejäl fest för hela sportbranschen och för den som ska besöka mässan utlovas inspiration och perspektiv tack vare en rejäl innehållsbredd.

28 till 30 november slås portarna upp för årets stora mässa för sportbranschen. Som vanligt kommer man enkelt kunna fylla dagarna och ta del av ett fullspäckat program. Utöver att besöka alla montrar och snacka produkter med branschkollegor kan man också delta i konferenser och samtal. 

En talare som sticker ut är Nobels fredspristagare, Muhammad Yunus, som grundat Yunus Sports Hub. Honom kan man höra redan första dagen. Dag två kommer en syrisk före detta olympisk simmare, Yusra Mardini, tala. Hon har nyligen utnämnts till UNHCR-ambassadör och tävlade under olympisk flagg i Rio de Janeiro sommaren 2016 och Tokyo 2020. För den som är på plats för annat än inspiration finns det förstås också gott om saker att ta sig för. Nytt för mässan i år är bland annat en Sports Travel Hub och SeitGeist, ett nytt nav där vi kan se nya co-labs presenteras. Lagom till i år har Ispo Munchen också laddat upp med fler outdoorvarumärken än någonsin. Totalt är det 75 utställare från Skandinavien och 30 kommer att stå i Scandinavian Village i hall A2.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="33125" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]