Gregory lanserar läcker skidryggsäck – liftvänlig och dynamisk

Fullproppad med smarta funktioner och skapad för alla typer av åkare. Gregorys Verte-rygga är här.

Gregory Mountain Products har tagit fram en skidryggsäck, speciellt utvecklad för piståkande skid- och snowboardåkare. Verte heter ryggan som kommer i storlekarna 12, 18 och 24 liter.

Tanken med Verte är att man vill förhöja upplevelsen i pisterna och det revolutionerande CloudControl-höftbältet är skapat för att ge ett dynamiskt stöd under nedfarten. Bältet är stretchigt för god rörlighet men stramar också åt på strategiska ställen för att ge ett bekvämt stöd. Detta gör, enligt Gregory, att ryggsäcken är ”ultimat för alla typer av liftar”. Höftbältet är konstruerat på samma sätt som skidglasögons fästband, detta för att lätt kunna justera storleken med en minimalistisk design utan snören som trasslar.

Men det är inte bara där som designen förenklar lift-livet. Gregory förklarar nämligen att liften med minimalt hängande remmar och en lättåtkomlig sidficka gör det enkelt att ta fram snacks under liftresan mot toppen. Och när fickan är stängd finns ingen risk att spännen eller band fastnar när man hoppar av stolliften.

Ryggsäckarna har flera fästen. För skidor, snowboard/snöskor och även A-Frame. Med en vadderad frontpanel får man perfekt skydd för utrustningen och med en unik fliköppning kommer man enkelt åt den. Ryggpanelen är designad för att lätt bli av med snö, så att både puderentusiaster och nybörjare inte behöver oroa sig för att snö ska fastna intill ryggen. Verte-ryggan kommer i två färger: Carbon Bronze och Coyote Midnight.

Gregory har också valt att använda sig av återvunnet material, vilket reducerat koldioxidavtryckeet med upp till 35 procent under produktionen.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="32967" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]