Julbo presenterar SS24-nyheter

Till nästa sommar kommer vi kunna bära flera produkter från Julbo med både attraktiv mångsidighet och framåtlutad teknologi.

Stora optikmässan, Silmo, har precis haft sin gång i Paris. Under mässan har Julbo presenterat sin kommande kollektion och vi hittar många sportiga nyheter till kommande sommar.

Två modeller som sticker ut är The Streets och Frequency. Vi börjar med modellen för gatan – The Streets. Den väldigt dressade designen är skapad för att passa alla möjliga ändamål oavsett om det är i naturen eller på stan. Den moderna designen gör att man aldrig känner sig felklädd i modellen, samtidigt som man med fördel kan använda dem under en joggingtur eller cykelrunda av det lite mer avslappnade slaget.
För den som vill gå ut lite hårdare finns det också glasögon som passar in. Frequency är en av de modellerna. Den ger ”optimalt skydd med hög stilfaktor” enligt Julbo. Den mellanstora modellen fungerar utmärkt på hoj och på löparbanan. Den stora linsen ger sikt i panoramaformat på en välventilerad båge med korta skalmar som både är flexibla och ”greppiga”.
Modellen kommer att finnas tillgänglig i väldigt många kombinationer av färger och linser.

En annan spännande nyhet som Julbo presenterar under mässan i Paris är att man inför sommaren 2024 lanserar marknadens ”mest unika fotokromatiska lins för solglasögon”. Det är glasögon med ett spann för anpassning från kategori 0 till 4 (0 är helt transparent och fyra ger fullt solskydd med spegellins). ”Villhöver,” säger Sportfack-redaktionen.

The Streets

Frequency

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="32892" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]