Burton byter PR-byrå: ”Känns som en stor seger”

Burton fortsätter att arbeta för att växa i Sverige och ska nu göra det med en av de mer välkända byråerna inom branschen.

Från och med nu ska Burton få hjälp med sin PR av Hjärtat. Tanken är att man ska stärka Burtons synlighet som varumärke i en allt mer konkurrensutsatt bransch. För Hjärtat faller det sig naturligt att börja arbeta med Burton då alla på byrån åker bräda och är ”helhjärtat passionerade för ett liv i bergen”. Sedan tidigare har man arbetat med PR inom outdoor i över åtta år med varumärken som Arc’teryx, Julbo, Picture Organic och Icebug.

”Inom snowboard pratar vi mycket om communitybyggande och kultur – några av de grundvärderingar som skiljer brädåkning från andra sporter och som idag känns viktigare än någonsin. För ett varumärke som Burton som är i färd med att återlansera sig på marknaden så känns det som en stor seger att hitta en byrå som Hjärtat som både förstår och delar vår passion för allt som vi på Burton står för: People, Planet and Sport. Byråns genuina intresse för brädåkning, deras produktnörderi och breda kompetens kompletterar väl vårt befintliga team i Skandinavien. Det är dessutom en stor bonus att de är baserade i Åre som erbjuder bra möjligheter till brädåkning och det är så vi vill knyta an med våra kunder – det är på snö som oförglömliga upplevelser och minnen skapas”, säger Lina Adams Territory Business Manager i Skandinavien för Burton.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Burton

    Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont år 1977 och har ägnat resten av sitt liv åt snowboardåkning. Sedan grundandet har Burton haft en viktig roll när det kommer till att få snowboardåkning att växa från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja ett team av åkare och sätta press på semesterorter att tillåta snowboardåkning. Idag designar och producerar Burton marknadsledande produkter för snowboardåkning och utomhusaktiviteter. Burton Snowboards är ledande när det gäller hållbarhet inom utomhus- och vintersportbranscherna och har som världens första snowboardföretag belönats med B Corporation®-certifieringen. Burton är privatägt av Donna Carpenter och har sitt huvudkontor i Burlington, Vermont i USA och kontor i Österrike, Japan, Australien, Kanada och Kina.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="32788" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]