Han blir ny vd för Outnorth: ”Jag är redan en trogen kund”

Efter åtta år som vd för Bubbleroom tar Kangasmuukko Nordström klivet ut i naturen.

Från och med 1 januari 2024 har Outnorth en ny vd. Ville Kangasmuukko Nordström som närmast kommer från vd-posten på Bubbleroom är personen som ska leda företaget framöver.

Outnorth själva skriver i ett pressmeddelande att man i och med anställningen av Kangasmuukko Nordström anlitar en ”skicklig och erfaren ledare inom e-handel”. Hans mål framöver blir att ta Outnorth till nästa nivå.
– Outnorth är ett spännande bolag med en stark marknadsposition i Norden inom outdoorsegmentet. I takt med att intresset för natur- och friluftsliv ökar i samhället, så är Outnorth väl positionerade med ett konkurrenskraftigt erbjudande inom denna nisch. Dessutom har de en stark och naturlig inriktning på hållbarhet samt en vision om att inspirera fler människor att vistas utomhus, vilket jag verkligen uppskattar. Jag är redan en trogen kund, nu ser jag fram emot att lära känna bolaget på insidan och framför allt att få träffa mina nya kollegor i januari, säger Ville Kangasmuukko Nordström.

Kangasmuukko Nordström har varit vd för Bubbleroom sedan 2015. Innan dess hade han flera olika roller inom H&M, där han bland annat arbetade med digital affärsutveckling och expansion. Cato Broberg är styrelseordförande i Outnorth och vd för ägarbolaget Egmonts e-handelsområde. Han är mycket nöjd med rekryteringen.
– Ville står för ett starkt och positivt ledarskap, och vet vad som krävs för att navigera framgångsrikt i en konkurrensutsatt bransch där tillväxt och lönsamhet ständigt ska balanseras. Hans djupa kunskap och långa erfarenhet inom e-handel kommer att vara av stor betydelse framåt för att förverkliga Outnorths höga ambitioner om expansion och utveckling, säger han.

Outnorth och Sportfack är båda en del av Egmont-koncernen.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="32703" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]