Ecco lanserar nya golfskor – lagom till höstsäsongen

Hösten är – som alla inbitna vet – golfens bästa tid. Lagom till detta har Ecco lanserat nya skor och nya versioner av gamla modeller.

Ecco Biom Tour är ett tillskott i Eccos golfksofamilj. Ecco-sulan med mjukspikar är perfekt för säsongen med blött underlag.
Skon utvecklas också tekniskt med Eccos Fluidform Direct Comfort Technology. Det är en funktion som ska säkerställa balansen mellan dämpning och energiåtergivning. Detta ska ge en integrerad, flexibel och hållbar vidhäftning utan kompromisser som annars är vanliga vid sydd eller limmad montering.

Skons yttersula är i slitstarkt TPU-material och har en tvättbar Ortholite-sula för att skons dämpning ska vara ihållande, runda efter runda.

Utöver nya Biom Tour lanserar Ecco också fler skor till deras höst- ovh vårkollektion. Biom C4-serien har utökats med en damsko med Boa-snörning samt tre nya färgkombinationer. Herrarnas C4-kollektion finns nu i totalt sex färgkombinationer, nytt där är den vita modellen.

Dessutom har Eccos S-Three fått en rejäl uppfräschning inför hösten och vintern 2023. Hybridskon fick en omfattande omdesign inför 2023. Den finns nu i sex moderna färgkombinationer för herrar och fem eleganta stilar för damer.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Ecco

    Ecco Outdoor tillverkar o säljer och tilverkar skor inom Outdoor,Kids och Lifestyle.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="32657" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]