Hööks växer – öppnar butik i Danmark

Femte butiken i Danmark 66:e i Norden. Hööks fortsätter sin etablering utanför Sverige.

I tider när många nyheter handlar om konkurser och nedläggningar kommer Hööks in som en frisk fläkt. Hästsportkedjan har nämligen meddelat att man öppnar en ny butik, den här gången i Næstved, Danmark.

Butiken öppnar på Næstved Megacenter med kedjor som Power, Biltema och Lager 157 som grannar. Detta är den femte Hööks-butiken i Danmark. Totalt har de 66 i Norden.
– Næstved är en tydlig och bra handelsplats med en stark kombination av handlare. Vi öppnar i en lokal på ca 400 kvm med ett sortiment på runt 5000 artiklar för ryttare, häst och hund, säger Caroline Hjelte, vd.
– Vi vill inspirera till ett aktivt och roligt liv med hästen och hunden i fokus och målsättningen är att ge våra kunder det lilla extra gällande service och kvalitet till riktigt bra priser. Vår nya butik i Næstved kommer vara full med bra öppningserbjudanden och höstens nyheter och vi hälsar alla varmt välkomna till öppningen imorgon, avslutar Caroline.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30696" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]