Harry Kane signar med Skechers – bär deras nya fotbollsskor

Skechers har lanserat en fotbollssko och i samband med detta skrivit kontrakt med Harry Kane, en av världens främsta spelare.

Skechers är väl historiskt kanske inte mest kända för sina fotbollsskor. Men nu har de lanserat sina nya dojor och i samband med det har man skrivit kontrakt med en av världens största spelare. Tottenham-legendaren, numera Bayern München-spelaren, Harry Kane har nämligen kritat på ett kontrakt med företaget.

För att skapa hype spelade Kane de första matcherna i år bärandes skor helt utan logotyp. Därefter i skor med datumet 17 augusti 2023. Därefter publicerades nyheten om fotbollsskon.
– Jag har spelat i skorna i ett antal veckor och redan gjort mål med dem. Skorna liknar inte något jag någonsin har provat tidigare. Jag skulle inte rekommendera ett märke eller utrustning om jag inte trodde till 100 procent på den. Detta är absolut sant, säger Kane.

Skon då? SKX_01 heter modellen som Kane använder. Skon är skapad för de spelare som ”vill ha 360 graders touch och oöverträffad kontroll på bollen”. Vilka som inte vill ha detta låter Sportfack vara osagt. Överdelen har inga summar och är skapat av stickade material och ett tunt lager mikrofiber som erbjuder en personlig passform. Dessutom ger detta en andningsförmåga och en ultralätt konstruktion.
Yttersulan har ett dynamiskt dubbsystem vilket ska ge förbättrad kontakt med marken och möjligheten att ändra riktning i höga hastigheter med lägre risk att halka. Skon är skapad med FG-dubbar, vilket alltså innebär att de är skapade för naturgräs.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30452" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]