Under Armour skapar kampanj med hjälp av AI

Lagom till att årets fotbollsligor drar igång världen över har Under Armour låtit skapa en inspirerande film, med målet att förmedla de perfekta orden inför en match. AI har skapat ett manus efter inspiration från både klassiska tal och fotbollsspelare i eliten.

Hur låter det ultimata talet inför en match, egentligen?
Kanske har Under Armour nu hittat svaret. De har nämligen samlat in tankar från några av de stjärnor som använder sig av deras produkter. Såsom fotbollsspelarna Trent Alexander-Arnold och Antonio Rüdiger. Detta har man sedan, tillsammans med AI, kokat ihop till ”The Ultimate Team Talk”.

Under Armour gjorde detta inför årets säsonger av fotbollen i Europa. Utöver ”TAA” och Rüdiger har man använt sig av tankar från Laura Freigang, Alex Greenwood, Jayde Riviere och Reuell Walters. Alla dessa spelare har delat vad det är som motiverar dem, vilket sinneslag de vill vara i när de kliver in på planen och spelar fotboll på högsta nivå. Dessutom har de berättat vilka deras största inspirationskällor är.

All den här informationen har Under Armour sedan låtit koka ner tillsammans med prompts som ”beslutsamhet”, ”förberedelse”, ”lärande inställning”, ”underdog” och ”positivitet”.

Resultatet kan vi nu se. Det ultimata pep-talket. För att skapa en härlig film av det hela anlitade Under Armour skådisen, producenten och regissören Ashley Walters. Han tog del av det manus AI hade skapat och nu är resultatet här, redo att tagga igång den som gör sig redo för en kommande utmaning.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30426" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]