7-Eleven lanserar golfkläder

Har du hoppat på golftrenden? Om inte är det dags att göra det nu. För det verkar som att alla – oavsett vart man kommer ifrån – vill ha en del av kakan...

Golf är coolt. Har du märkt det?
Kanske är det undertecknads orimliga intresse för sporten som gör att golfvarumärkens algoritmer pekar mot mig med stora, blinkande, röda pilar.

Oavsett anledning är det tydligt att många vill ta del av intressevågen som sköljer över sporten. Med en hög mode-grad lanserar små varumärken kollektioner som säljer över hela världen. Och större varumärken väljer att göra collabs med mindre, för att ta del av den växande mode-kakan inom sporten.

Surfinspiration, skateinspiration. En mer sportig inspiration och såklart även en retro-doftande ny genre inom golfmodet. Det händer mycket helt enkelt, och frågan är hur långt ifrån vi är en nischad butik i innerstan som bara säljer creddiga golfkläder ”som kan användas både på och utanför golfbanan”.
Återigen, kanske är det undertecknads orimliga intresse för sporten som gör att den här butiken helt plötsligt inte känns otänkbar…

Nåväl.
Nästa företag som vill rida på golfvågen kommer från ett lite märkligt håll. Det är nämligen den klassiska amerikanska närbutiks-kedjan 7-Eleven som nu lanserat en kollektion med golfkläder.
T-shirts för träningspassen. Självklart också pikétröjor. En kortärmad skjorta som kanske mer ser ut som personalkläder än något för golfbanan. Kylväskor, värdesaksförvaring, golfhandduk, keps, peggar golfbollar (!). Ja, det är en stor samling av golfrelaterade produkter som butikskedjan nu lanserar.

Kanske kan även ditt varumärke skapa kläder för sporten? Undertecknad är intresserad av fler golfannonser i sitt flöde…

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30414" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]