Strongers nya kollektion med kompressionseffekt

Lagom till höstens terminstart har Stronger lanserat en ny kollektion för aktiva kvinnor. Tights och sport-BH i fina material med en exklusiv och stilren design.

Activewear Hösten är här och med det försöker många av oss så sakteliga komma tillbaka till våra rutiner. Sommarens slappa dagar har en tendens att sätta sina spår och därför kan det vara läge att återuppta träningen. Lagom till detta har svenska activewear-varumärket Stronger lanserat en helt ny kollektion för kvinnor. Lift, som den döpts till, har produkter i lätta kompressionsmaterial och har tillverkats av högklassiga, stretchiga material som formar sig efter kroppen samtidigt som det ger ett extra stöd. Detta för optimal passform och komfort.
– Vi är väldigt glada att äntligen få presentera vår nya Lift-kollektion med lätt kompressionseffekt som omfamnar och framhäver kvinnans kurvor och muskulatur. Plaggen, som inte bara är otroligt snygga och stilrena, är tack vare materialets kompressionseffekt och att det följer kroppens rörelser på ett naturligt sätt, väldigt bekväma att träna i, säger Agnes Tengelin, Chief Assortment Officer på Stronger. 

Kollektionen präglas av stilrena silhuetter i klassiska höstfärger och enligt Stronger vill man förmedla både ett modernt och exklusivt intryck. Lift-kollektionen består av nio delar med två huvudplagg, Lift Tights med tillhörande Lift Sports Bra. Tightsen är skapade i ett stretchigt material som ger rejält stöd för mage, rumpa och lår. Detta samtidigt som materialet naturligt formar sig efter varje unik kropp. Midjan är korsett-inspirerad och nederkanten på byxbenen har limmade sömmar för att minimera friktion under träning, och ger dessutom ett stilrent och modernt uttryck.

Sport-BH:n är skapad i samma material och tack vare formpressade kupor samt reglerbara axel- och midjeband är BH:n både stabil och anpassningsbar till många olika kroppstyper och storlekar.
– För oss på Stronger är det av stor vikt att alla tjejer ska känna sig inkluderade oavsett kroppstyp. Vi arbetar ständigt med att utveckla passform på vår activewear för att alla ska känna sig så bekväma som möjligt under, men också utanför, träningspasset. Har man på sig ett par sköna tights även när man inte tränar, tror vi att man automatiskt blir mer aktiv under dagen. Därför är passform och komfort extra viktigt för oss och något vi alltid utmanar för att ta det till nästa nivå, säger Agnes Tengelin, Chief Assortment Officer på Stronger.

Lift-kollektionen finns i färgerna svart och roströd.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30355" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]