Hon går in i Revolution Race styrelse?

En extra bolagsstämma ska ske i slutet av augusti. Då kan en branschveteran bli en del av svenska framgångsföretagets styrelse.

Revolution Race ser ut att få en ny ledamot till styrelsen. Valberedningen föreslår nämligen att Sara Diez Jauregui blir en del i företaget.

Idag arbetar Diez Jauregui som vice vd för damkategorin och ”egna varumärken” på Zalando. Detta med gruppansvar för hållbarhet, mångfald och inkludering. Hon har tidigare arbetat hos bland annat Nike och Zara.

I en kommentar till Habit säger Andreas Källström Säfweräng, styrelseordförande, att Sara Diez Jauregui blir ett bra tillskott.
– Sara är en mycket energisk, driven ledare och styrelserådgivare med mer än 20 års erfarenhet av ledande befattningar inom mode, sportdetaljhandel och digitala plattformar med ett etablerat nätverk inom detaljhandel och mode och kommer därmed att vara ett bra tillskott till RVRC:s styrelse.

Revolution Race har kallat till en extra bolagsstämma 30 augusti.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30324" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]