YMR Track Club hyllar Stockholm Stadion

Retro-osande, Stadion-hyllande kollektion. Spana in det här läckra släppet från YMR Track Club!

Få byggnader i Stockholm är lika vackra som Stockholm Stadion, där OS arrangerades 1912. YMR Track Club vill nu hylla sin egen ”hemmaborg” som ligger en snabb sprint ifrån deras eget kontor på Östermalm. Peter Häggström Lindecrantz, grundare av varumärket, tog här sitt första SM-tecken i längdhopp och än idag anser han att arenan är den vackraste.
”Stockholm Stadion finns i vårt DNA på YMR Track Club. Vi kan nästan se arenan från vårt kontor på Östermalm. På Stadion har vi tränat och tävlat otaliga gånger. Till exempel vann jag här mitt allra första SM-guld i längdhopp en gång i tiden. Jag har varit på många arenor runt om i världen, men än idag tycker jag att Stockholm Stadion är den vackraste av dem alla”, säger Häggström Lindeecrantz.

Kollektionen, döpt till ”Stockholm 1912” ligger någonstans mittemellan ”race wear” och ”off race wear”. Materialen i plaggen är inte de mest tekniska men dee klarar enkelt av vad som krävs för ett träningspass. Lättvikt och komfort, stickat i Sverige.

YMR Track Club har som alltid ett retro-osande uttryck i den nya kollektionen med t-shirts, långärmade tröjor och totebags i en färgpalett av off-white, marinblått, bärnsten och petrol.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30193" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]