Han blir ny vd för Casall

Efter tre år har Nanna Hedlund valt att kliva av som vd för Casall Sport AB. Nu är efterträdaren presenterad.

Efter tio år som styrelsemedlem kliver nu Carl-Fredrik Surtevall in som vd för Casall Sport AB. Han tar över efter Nanna Hedlund, som varit vd de senaste tre åren.
– Jag vill tacka Nanna för hennes fantastiska arbete. Det har varit ett nöje att arbeta med henne och jag är tacksam för allt hon har tillfört Casall Sport. Jag är glad över att min son Carl-Fredrik som nyligen anslöt sig till Casall nu är redo att ta sig an rollen som VD. Han har många starka kvaliteter och kommer att utveckla och modernisera företaget vidare, säger grundaren och ägaren Carl-Axel Surtevall.

Carl-Fredrik Surtevall har erfarenhet som konsult inom IT, planering och BI. Han har arbetat på multinationella företag och med världsledande varumärken, bland annat inom sportbranschen. Surtevall har bred erfarenhet av verksamhetsstyrning och att utveckla processer och verktyg för planering och uppföljning.
– Det känns fantastiskt att ta över vd-rollen för Casall Sport. Mitt fokus kommer vara att ta vid arbetet med att bygga en stabil grund för framtiden och att använda min erfarenhet för att trimma processer och etablera beslutsstöd som ökar lönsamheten och accelererar tillväxten på sikt, säger han.
– Casall verkar i en framtidsbransch, även om konkurrensen idag är stenhård finns stora möjligheter att växa. Mycket av det som konsumenten efterfrågar idag, som hög kvalitet, funktion och design, i kombination med ett starkt hållbarhetstänk, har alltid funnits i vårt DNA. Det ser jag fram emot att utveckla vidare.

Carl-Fredrik Surtevall tillträder sin nya befattning 1 augusti 2023.