Stronger byter vd – värvar från Peak Performance

Annica Rantala har avgått som vd efter tre år.

Från och med 1 juni har Stronger en ny vd. Habit var först med att rapportera att Annica Rantala kliver av rollen efter tre års tid. In kommer istället Martin Hansson från Peak Performance, där han arbetade som chief commercial officer. Där har han arbetat i sju år. Innan dess var han tre år på Nike. Så det är med rutin han kliver in i rollen.
– Jag har följt Stronger från sidan i många år och är imponerad av varumärket och tillväxtresan. Det har varit ett hårt klimat för detaljhandeln den senaste tiden, men det är en spännande tid att ta över uppdraget som vd för Stronger med den resa som bolaget är på med att utveckla sina försäljningskanaler, där egen e-com fortsatt är hjärtat i bolaget, men där man breddar sina kanaler, säger Hansson i ett pressmeddelande där det framgår att tillträdde som vd den 1 juni.

Styrelseordförande hos Stronger, Jens Christian Buhl, är nöjd med rekryteringen.
– Martins ledaregenskaper och kommersiella erfarenhet kommer att vara Stronger till gagn i den tillväxtambition som bolaget har, där vi arbetar på att bredda vår kanalmix för att nå fler kunder med vårt varumärke och våra produkter. 

Vad Annica Rantala ska göra nu är än så länge inte officiellt. Men hon är sedan ett år tillbaka engagerad i All I am Beauty. Hon kommer också att agera bollplank till Hansson under hans första halvår.