Knubbe vill bidra i Ukraina – ber om kunders hjälp

Efter att dammen i Ukraina gett vika finns ännu fler anledningar att hjälpa landet. Oskar Knubbe, Vindpinads ägare, vill dra sitt strå till stacken.

Oskar Knubbe, som driver Vindpinad, har en minst sagt ambitiös inställning när det kommer till hållbarhet inom outdoorbranschen. Men i sitt senaste nyhetsbrev valde ägaren att skriva om något helt annat. Knubbe vill nämligen koordinera ett inköp av varor från tillverkare av friluftsutrustning som fortfarande är igång i Ukraina.
”I det korta perspektivet kan detta initiativ kanske bidra till att de båda privatägda företagen klarar sig ytterligare ett tag. Och i det längre perspektivet kommer ett fungerande näringsliv vara nyckeln till en lyckad återuppbyggnad av landet”, skriver Knubbe.

Knubbe skriver i sitt nyhetsbrev att detta i det korta perspektivet ska bidra till att privatägda företagen klarar sig längre. I det längre perspektivet siar Knubbe i att ett fungerande näringsliv är nyckeln till en lyckad återuppbyggnad av landet.

Företagen som Knubbe singlat ut är Liteway, som gör ryggsäckar, tält och tarpar med lättviktsfokus. Samt Leleka, som gör hängmattor för friluftsliv.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="30009" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]