Asics lanserar ny version av populära Gel-Kayano

30 år efter den första versionen kommer Asics nu med en ny sko som ska skänka löparen extra stabilitet och ny komfort. Detta genom att använda sig av en ny dimension.

Asics lanserar en ny ”stabilitetslöparsko” med ny teknologi för att ge löpare anpassad stabilitet och oöverträffad komfort vid varje steg.
Målet när man tog fram nya Gel-Kayano 30 var att skapa en produkt som känns bra både i kropp och själ. Mycket tid och stora resurser tillsammans med årtionden av kontinuerliga förbättringar har gjort att man nu kan presentera en sko som sticker ut, bland annat tack vare sitt nya 4D Guidance System.

Vad innebär detta då? 4D Guidance System arbetar tillsammans med kroppens rörelser för att ge en adaptiv stabilitet och ett förbättrat stöd när löpare behöver det som mest. D:et står, föga förvånande. för dimension och de första tre känner du igen: bredd, längd och djup. Den fjärde: tid.

Asics nya Gel-Kanyo 30 har nämligen konstruerats på ett sådant sätt att de minskar tiden som spenderas i pronation, vilket resulterar i en bekvämare löpning med bättre stöd.

Precis som Asics Gel-Nimbus 25 har de nya skorna PureGel-teknologin vilket ger löpare de mjukaste landningarna hittills. Den är strategiskt integrerad i mellansulan för att ge en förbättrad stötdämpning och mjukare övergångar.
Komfortnivån har också förbättrats då företaget adderat 20 procent mer av FF Blast Plus Eco-dämpningen och en 4 millimetersökning av höjden har också bidragit till att förbättra komfortnivån jämfört med dess föregångare.
– Gel-Kayano har varit en publikfavorit i många år och är uppriktigt sagt en legend i vårt produktsortiment. Vi är medvetna om stereotyperna som stabilitetsskor har mött genom åren: klumpiga, fula och helt enkelt inte bekväma, säger Rohan van der Zwet, Senior Product Marketing Manager hos Asics EMEA.
– Det är därför vi är så glada över att fira 30-årsjubileet av Gel-Kayano-serien med en sådan enorm utveckling. Genom vårt engagemang för Asics unika designfilosofi har vi kunnat utveckla en sko som erbjuder den stabilitet som konsumenterna har kommit att älska samt lagt till den komfort som vi vet är så viktig för löpare. Stabiliteten har aldrig känts bättre och vi är angelägna om att löpare över hela världen ska få uppleva detta med Gel Kayano 30.

Skorna ska finnas tillgängliga i butik från och med 1 juli 2023.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29948" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]