Nya Titleist T-Series ute på touren

Så sakateliga ska Titleist rulla ut sina nya järnklubbor. Den populära T-serien når i veckan världens främsta spelare.

Titleist T-Series är för tillfället de mest spelade järnen på PGA Tour. Nu har utrustningsjätten börjat smyga ut nästa generation av de populära klubborna.
Nya T100, T150, T200 och T350 ska nu ”bedömas” av världens främsta spelare. Detta efter att design och produktutveckling skapats tillsammans med spelarna på världens främsta tourer. Jordan Spieth, trefaldig majorvinnare, är en av de spelare som tillfrågats.
– Titleist har alltid skapat perfektion i detaljerna. Det har alltid varit en fin produkt som Titleist skapar och för dem har det handlat om att få fram en liten fördel med varje generation av utrustning.
– Titleist fuskar inte med det arbetet. De gör vad som krävs. I slutändan kommer det till oss spelare att göra en bedömning.

Det är under veckans Memorial Tournament på Muirfield Village som Titleists representanter ska arbeta för att passa in järnen till de främsta spelarna. Nästa vecka är det dags för damerna på LPGA Tour och därefter rullar Titleist ut sin utrustning på världens övriga tourer.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Acushnet

    Acushnet är ett av världens ledande företag inom golfbranschen med märkena Titleist, Footjoy, Vokey Wedges, Scotty Cameron och Pinnacle. Företaget säljer bollar, klubbor, skor, handskar, kläder, bagar etc till golfbutiker och golfshopar runt om i Norden.