Nanna Hedlund lämnar Casall Sport

Efter ungefär tre år på posten som vd för Casall Sports lämnar Nanna Hedlund för ett nytt uppdrag, inom en helt annan bransch.

Nanna Hedlund kommer från och med 1 augusti inte längre vara vd på Casall Sports. Detta då hon kommer lämna för Royal Design Group, en av Nordens största e-handelsaktörer inom design, möbler och heminredning. Inom Royal Design Group ryms varumärken som RoyalDesign, Rum21 och Andlight.

Innan arbetet på Casall Sports arbetade Hedlund som vd på Polarn O. Pyret. Hon har också en historik av arbetee med e-handel, varumärkes- och marknadsfrågor för Kicks och Mio. Gemensamt för hennes uppdrag har varit att utveckla kunderbjudanden, digitalisera, stärka varumärken, internationalisera oh driva lönsam tillväxt.
– Royal Design Group har ett ledande erbjudande inom inredning och design och jag ser verkligen fram emot att få ta vidare det fina arbete som är gjort och ytterligare stärka och utveckla positionen framåt. På en marknad med svagare köpkraft är det avgörande att ständigt förbättra kunderbjudandet i attraktivitet och relevans, vilket är något jag verkligen brinner för och ser fram emot att få göra tillsammans med teamet. Att dessutom ha Egmont som strategisk och långsiktig ägare skapar fantastiska förutsättningar för att fortsätta driva stark tillväxt och internationell expansion, säger Nanna Hedlund.

Läs mer: Ur arkivet: Stor intervju med Nanna Hedlund

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29425" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]