Sandqvist och Skansen samarbetar – lanserar barnryggsäck

Knutte. Så heter Sandqvists nya barnryggsäck som de tagit fram tillsammans med Skansen.

Modellen är den enda för barn i Sandqvists sortiment och har inspirerats av Skansens uppdrag att utbilda sina besökare om Sveriges historia och kulturella arv.
Ryggsäcken är skapad för dagsturer, packning till förskolan eller en visit på Skansen. Sandqvist säger också i ett pressmeddelande att modellen är skapad med ergonomi, säkerhet och hållbarhet som viktiga grundpelare i designen.
– Det finns något speciellt och spännande med att packa sin väska och ge sig ut på upptäcktsfärd. Det har varit superkul att utveckla en barnryggsäck med detta i åtanke, säger Daniel Sandqvist.
– Skansen känns som ett givet besöksmål i Stockholm med mycket att uppleva och upptäcka för både stora och små, så samarbetet har varit väldigt passande. Barn är krävande kunder som verkligen sätter både kvalitet och funktion på prov och jag hoppas att vi får anledning att göra fler väskor till just dem framöver.

Ryggorna tillverkas av Sandqvists egna restmaterial och är i färgen bronze. Ryggsäcken säljs exklusivt i Sandqvists egna butiker i Stockholm, online samt i Skansenbutiken.

Ryggsäcken Knutte lanseras 4 maj 2023.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29403" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]