Det händer under Sportbranschens Dag

Svenskt Sportforum anordnar en av årets mest inspirerande dagar och vi har fått tag på schemat.

4 maj är det dags för Sportbranschens Dag. Svenskt Sportforum anordnar en dag med flera aktiviteter.

Vid 09.30 inleds dagen med frukost och workshop tillsammans med Btwentyfour. Därefter, vid 11.00, är det dags för Sportforums Årsmöte för medlemmar i Svenskt Sportforum.

Dagen fortsätter med gemensam branschlunch vid 12.00 innan Emma Hernell, vd på HUI, fortsätter med att dela sina insikter från Sportindex Kvartal 1 och presentera framtidsprognoser. Därefter är det dags för paneldiskussion med bland HUI, WorkShop, Stadium och Nike. Diskussionen kommer handla om morgondagens utmaningar inom retail och sportbranschen.

Dagen fortsätter med Johan Karsberg från WorkShop ger kunskap om branschens kunder och hur de agerar och beter sig idag. Hur påverkas kundresan under en lågkonjunktur? Därefter blir det prisutdelning när det är dags att utse Årets stjärna inom svensk sportbransch. Dagen avrundas med en inspirationsföreläsning av Göran Aldén med rubriken ”Gasa eller bromsa? Det är i uppförsbackarna det händer”.

Dagen äger rum på Textilgatan 31 i Hammarby Sjöstad. För att anmäla sig är det enklas att använda sig av den här länken.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29306" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]