Merrell fortsätter sponsra Skyrunner World Series

Efter tre fina år har Merrell och Skyrunner World series valt att förlänga avtalet.

För fjärde året i rad ska Merrell vara officiell kläd- och skopartner för Skyrunner World Series. Totalt omfattar säsongen 2023 13 lopp i åtta länder. Prispotten ligger på 100 000 euro och ett startfält med över 100 av världens ledande löpare när det kommer till ”skyrunning”. Detta innebär, för Merrell, att man har den perfekta plattformen att visa upp sina ledande tekniska trail running-skor.
– Om det inte är trasigt, fixa inte det, kommenterar Seana Forbes, ansvarig för SWS-tävlingen.
–Vi ser fram emot att starta en ny säsong med Merrell vid vår sida. Sedan 2020 har Skyrunner World Series och Merrell skapat ett framgångsrikt partnerskap baserat på våra gemensamma värden och vision. Merrell har varit den perfekta partnern, inte bara på grund av dess otroliga skyrunningskor och idrottare, utan också eftersom det har stöttat världsserien genom några turbulenta år och nu har vi kommit  ut starkare än någonsin, tillsammans. Vi är övertygade om att detta blir det bästa året hittills!

2023 Skyrunner® World Series startar 29 April med Calamorro Skyrace i Spanien.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Wolverine

    Merrell Sverige är ett dotterbolag till Wolverine Europe B.V i Holland. Vi marknadsför och säljer samtliga Merrells produkter i Sverige. Merrell finns till för att dela med sig av den ...