Meter Bikes lanserar två nya modeller

En landsvägsmodell och en stigcykel kommer lagom till säsongen att produceras av Meter Bikes.

Våren är här! Eller ja, våren är snart här! Gruset ska snart sopas upp, om det inte redan försvunnit. Cykelvägarna ska snart vara så där härligt inbjudande som de är tidigt på vårkanten – med tussilagos längs de slingrande vägarna.

Meter Bikes har lagom till hojsäsongen lanserat två nya cykelmodeller. Den ena är landsvägsmodellen döpt till ”Pass”. Den har kolfiberram, Shimanos nya 105 Di2 elassisterade växlar samt Shimanohjul med Pirellis nya P7-däck. Den byggs i en upplaga om 25 exemplar och enligt pressmeddelandet kan man ”välja vilken färg man vill så länge den är svart”.

Meter Bikes lanserar också en stigcykel. Deras ”Poll” blir nu ”Poll 2”, en mountainbike med Shimanos 12-delade Deore-komponenter. Den bygger på samma kolfiberram som föregångaren men har en uppdaterad, lättare, luftgaffel och handbyggda hjul helt skapade i Meter Bikes egna lokaler.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Shimano Nordic AB

    Shimano Nordic AB är ett grossistföretag för delar och tillbehör för cykel och fiske, med flera starka agenturer. Leverans till Sverige, Island, Finland, Norge och Danmark året runt från centrallager i Holland.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29184" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]