Fjällrävens vandringar slutsålda på flera håll

Det kostar ingenting att ta sig ut i naturen. Trots det har Fjällräven sålt slut på sina platser för deras vandringar. Ett tydligt exempel på att "trenden" med vandring är här för att stanna, menar varumärket.

Fjällräven anordnar en serie flerdagarsvandringar utformade för att ge människor möjlighet att komma ut i naturen. Fjällräven Classic 2023, kallas serien av vandringar som anordnas på tre kontinenter. Detta då Fjällräven Classic 2023 sker i Sverige, Danmark, Tyskland, USA, Storbritannien och Korea.

Och biljetterna har gått åt på flera håll. I Tyskland och Sverige sålde biljetterna slut på bara några timmar. Fjällräven Classic Danmark är inte heller långt bakom då man redan sålt 7p procent av plåtarna på samma tid. Ett bevis på att många vill ut i naturen, menar det svenska varumärket.

”’Friluftstrenden’ kanske inte är någon trend? Sedan pandemin har allt fler människor börjat vistas i naturen, och intresset fortsätter att växa för alla Fjällrävens friluftsevent. I år ökade antalet anmälningar till Fjällrävens vinterexpedition med hundsläde, Fjällräven Polar, med över 390 procent, och biljetterna till två av Fjällräven Classic-eventen sålde slut på bara några timmar. Dessutom uppger ett ökande antal personer att de vistas i naturen regelbundet. Det råder alltså inga tvivel om att allt fler söker sig till livsförändrande upplevelser i naturen”, skriver de i ett pressmeddelande.

Biljetterna till Fjällräven Classic Korea och USA släpps i april. Fjällräven ändrar om Fjällräven Classic UK Fjällrävens event-team arbetar fram en ny, spännande rutt i Storbritannien för att göra det möjligt för fler att upptäcka naturen på de brittiska öarna. På grund av en del nödvändiga ändringar kommer Fjällräven därför inte att sälja biljetter till evenemanget i år, utan detta sker istället 2024.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29146" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]