Hööks öppnar i Nordstan

Mitt i centrala Göteborg ska Hööks öppna upp. Fram till midsommar kommer ett urval av deras stora utbud finnas att köpa i Nordstan.

Hööks har öppnat sin PopUp-butik i Nordstan, Göteborg. Butiken har ett noggrant urval av Hööks sortiment för att öka i attraktionskraft och preliminärt ska den hålla öppet fram till midsommar.
Butiken innehåller flera erbjudanden på ett flertal produkter och dessa kommer gälla fram till dess butiken stänger. Placeringen är mittemot Åhléns City inne i Nordstans huvudstråk.
– Kunderna kommer kunna förvänta sig ett attraktivt och noggrant urval av vårt sortiment med starka erbjudanden, fokus på säsongsartiklar samt produkter inom friluftsliv och hund. Eftersom vi innehar ett bredare sortiment än bara produkter för häst och ryttare, så ser vi detta som en god möjlighet för fler kunder att upptäcka Hööks och vårt sortiment, säger Caroline Hjelte, VD för Hööks.

Till premiären skickade Hööks ut inbjudningar till lokala ridklubbar och till medlemmar av Hööks. Detta är första gången som man använder sig av sitt eget PopUp-koncept till en PopUp-butik, snarare än till evenemang såsom Gothenburg Horse Show och Falsterbo Horseshow.
– Fler inredningselement täcker en större golvyta än tidigare, men framför allt handlar det om att vi kommer att prioritera andra varukategorier än enbart häst, exempelvis Outdoor, konfektion och hundprodukter. Detta gör vi bland annat för att visa att vi finns till för en större kundgrupp, säger Caroline Hjelte.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29139" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]