Vice Golf nya kollektion – uppdelad i tre kategorier

Vice Golf lanserar en klädkollektion till kommande golfsäsong för alla sammanhang. Oavsett om det är ett nobelt klubbmästerskap, en halvblöt kompisscramble eller bara vanlig helggolf finns ett plagg att hitta här.

Djärv design, stilig finess, högpresterande detaljer för golfbanan, rangen och klubbhuset. Så vill Vice Golf presentera sin nya klädkollektion. Företaget skriver i ett meddelande att man använt sig av de bästa materialen och använt sig av innovativ design för att plaggen ska nå nästa nivå. Man har en egen stickning för att förstärka och skapa stretch i strategiska områden. Man har sin egen tygblandning för att skapa lättvikt, andningsförmåga och vattentäthet. Målet är att plaggen ska kunna användas året runt.

Smarta teknologiska lösningar hittar man överallt i den nya kollektionen. Och om det inte är teknologi så är det design som sticker ut. Som pikétröjorna. Vice Golf går emot trenden vi sett under många år med en tight passform på golfbanan. Istället är de relativt loose så att man kan svinga fritt i kläderna. På insidan av shortsen har man satt en gummilinning för att de ska sitta på plats. Detta är bara två av exempel på lösningar de använt sig av för att skapa kläder som är anpassade för golfspelare på riktigt.

Tre kollektioner

Vice Golfs tre kategorier av kollektionen har hämtat inspiration från olika delar av sporten golf. ”Florida Scramble” är skapad för det ”dubbelliv” som finns i Florida, med solstränder, barer och magiska golfbanor. Neon och avslappning. Två ord för att beskriva kollektionen. Till detta har man också valt att influeras av Floridas kubanska befolkning, med Havana-stickade pikétröjor.’

Nästa kategori i kollektionen är döpt till ”Liberty Club”. Inspirationen här har hämtats i New York. Tanken är att hylla de golfklubbar man kan nå från storstaden och här hittar vi kritstreck, college-osande och färgkombinationer som förknippas med amerikanska idrottsscenen.

Sista kategorin kallas ”Carry on Tradition” och är en vinkning, en nick, mot golfens historia. Vice Golf menar att de skapat golfkläder för den moderna spelaren men i gammalt utförande. Klassiker till golfbanan, helt enkelt. Som västar, polos och rutmönster.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29096" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]