Är det här framtidens golfkikare?

Med Cube får du en triangulärfunktion. Kommer till Sverige i juni.

Artikeln publicerades först på Svenskgolf.se

Golfkikaren CaddyTalk Cube kommer till Sverige i juni och kommer kosta 4 500 kronor. 

Designmässigt sticker den kantiga formen ut lite men det är främst triangulärfunktionen – Caddy Mode – som gör den här kikaren intressant. 
Med Cube kan du få avståndet från bollen till flaggan trots att du inte står vid bollen. Detta genom att första skjuta på bollen, sedan flaggan och vips räknar Cube ut avståndet dem emellan. 

Okej… Vad ska det vara bra för?

Den som har en CaddyTalk Cube kommer främst använda den som vilken kikare som helst – stå vid sin boll och skjuta mot flaggan. 
Caddy Mode kommer med största sannolikhet användas sparsamt. 

Men!

Med lite rutin kan du snabba upp spelet för dig själv och för dina medspelare. 
Med trianguleringen kan du ta ditt avstånd medan du väntar på att dina medspelare ska slå och du kan gå till din boll. 
Och om du står vid din boll och din medspelare som saknar kikare eller klocka ber om hjälp behöver du inte gå till dennes boll utan kan stå kvar och med några snabba tryck leverera avstånd till alla i sällskapet.

Förutom Caddy Mode är Cube utrustad med slopefunktion som tar hänsyn till höjdskillnad samt lufttryck, temperatur och luftfuktighet. Självklart för en kikare i den här prisklassen så vibrerar den när lasern träffat flaggan. 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29064" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]