Jaktia öppnar konceptbutik i Karlshamn

Duon Pålsson-Börjesson öppnar sin andra Jaktiabutik i vår. Den nya, i Karlshamn, endast fem mil från den första de startade för två år sedan.

Jaktia slår upp portarna för ytterligare en butik. 26 maj kan man som jakt- och fiskefrälst besöka den nya butiken i Karlshamn. Det är Mikael Pålsson och Peter Börjesson som öppnar butiken. Sedan tidigare driver de Jaktia Karlskrona. De båda har lång erfarenhet av prylarna som säljs i butiken och de båda har arbetat i jaktbutik under en längre tid. Pålsson har även drivit Fiskemagasinet i Karlskrona i 17 år. Börjesson har tidigare arbetat som yrkesjägare. Så att de kan sin sak är det inget tvivel om.

De senaste två åren har duon startat Jaktia i Karlskrona, vuxit ur lokalen och belönats med ”Årets Jaktiabutik”.
– Väldigt roligt att de vill tillämpa sin succéresa på ytterligare en butik i Jaktiakedjan. Vi kan bara heja på, säger Jaktias VD Lars Martinsson.

Peter Börjesson säger att Jaktias olika konceptlösningar har varit avgörande för deras framgång.
– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda ett brett sortiment och snabbare leveranser, vilket har hjälpt vår etablering i den tuffa, globala konkurrensen med bla. e-handel. Den gemenskap och support som finns inom Jaktiagruppen är ovärderlig för oss i vår satsning, således blir även butiken i Karlshamn en Jaktiabutik, avslutar Börjesson.