Nya terrängskor från The North Face

För den trailintresserade finns nu två nya skor att kika lite extra på. The North Face har lanserat två nya Summit Vectic-modeller.

Till våren kommer The North Face med två nya skor. VECTIV-familjen växer med två nya modeller, Sky och Pro. Dessa är de mest innovativa skorna varumärket någonsin lanserat. Modellerna är väl dämpade och perfekta för tävlingar tack vare deras nya skumteknologi. Skornas kolfiberplattor ger ökad stabilitet och förbättrad stötdämpning. Passformen har också uppdaterats för att bli mer bekväma och ge bättre driv, stabilitet och grepp i terrängen.

Här är de två modellerna:

Summit Vectic Pro

The North Face skriver att skon får en dynamisk stabilitet på ojämna underlag tack vare kombinationen av stadigt Surface Control-grepp och en vingformad kolfiberplatta. Dämpningen balanseras och ger ett mjukt steg medan en tjock mellansula ger både spänst och energi, vilket i sin tur ger mer fart utan att tumma på komforten som krävs för långa turer.

Summit Vectic Sky

Skummellansulan, fotplattan i kolfiber och ovandelen i mesh gör skon lätt, vilket givetvis är en fördel vid klättring. Dessutom gör detta att man orkar längre. Mellansulan har gjorts tunnare i denna modell för att man ska komma närmare marken och därmed snabbare reagera på hinder i trailspåret.