Under Armour förlänger med ”Leijonat”

Våra grannar har ett av världens bästa hockeylandslag och nu förlänger de med Under Armour, för att fortsätta briljera på isen.

Finska ishockeyförbundet och Under Armour kommer fortsätta sitt samarbete.
Partnerskapet innebär att våra grannar i öst även i fortsättningen kommer bära Under Armour-produkter under sin träning vid sidan av isen.
Finlands landslag kommer fortsatt bära den absolut senaste teknologin inom träning och därmed få de bästa förutsättningarna för att fortsätta sin resa att bli bättre ishockeyspelare. 

Caroline Hadelund Marketing Manager, UA Finland säger att Under Armour är oerhört stolta över det förnyade partnerskapet mellan varumärket och det finska ishockeyförbundet.
– Deras engagemang och strävan till att prestera på absolut högsta nivå går i linje med vår mission att göra atleter bättre. Vi är stolta över att fortsätta detta partnerskap och leverera kvalitativa träningsprodukter till högpresterande atleter, säger Hadelund.Lassi Rönkkönen, Sales and Marketing Director på finska hockey förbundet är också mycket nöjd med det förlängda avtalet.
– Vi är stolta över att fortsätta samarbetet tillsammans med Under Armour. Deras engagemang för att göra atleter bättre genom innovativ teknologi och kvalitativa produkter kommer att vara en fortsatt värdefull tillgång för våra spelare och lag.

Riku Koivunen, utrustningsansvarig för herrlandslaget, säger:
– Sanningen är att spelarna gillar Under Armours kläder och skor. De tillfredsställer spelarnas behov och är dessutom bekväma och presentabla på alla sätt. Produkterna ger rätt förutsättningar till spelarna under träning och laget får utseendet samt passformen de förtjänar.