Team Sportia och Cykelgiganten till Arlöv

I Burlöv Center ska syskonen Jesper och Johanna Andersson öppna ytterligare en butik. Eller ja, det blir faktiskt två butiker som de öppnar.

I Burlöv Center, i Arlöv, ska syskonen Jesper och Johanna Andersson öppna ytterligare en butik. Duon driver redan flera Team Sportia och Cykelgiganten-butiker men anser att det fortfarande finns plats för fler.
”Vi ser fram emot att öppna på Burlöv Center. Det är ett fint och lättillgängligt köpcentrum, med bra kedjor och butiker. Kunderna på Burlöv har länge saknat en sport- och cykelbutik vilket de nu äntligen får”, säger Jesper Andersson i ett pressmeddelande.

Team Sportia finns idag i Malmö, Löddeköpinge, Ystad, Lund, Höllviken, Simrishamn och Helsingborg. I och med öppningen i Burlöv Center har man alltså en åttonde franchisebutik i landskapet och innehållet i den som snart öppnar kommer bland annat bestå av produkter för löpning, träning, outdoor och mode. Dessutom ska man fokusera på cykel. För i samma lokaler huserar nämligen Cykelgiganten, som också drivs av syskonen Andersson. Detta blir den femte Cykelgiganten-butiken i närområdet.
”Vi ser verkligen fram emot att följa Jesper och Johannas framgångar i Skåne. Vår ambition inom SGN Sport är att vara värdefulla för fria sport och cykelhandlare i Norden och skapa de bästa förutsättningarna för dessa så att de kan bli vinnare på sin lokala marknad och vi är tacksamma för att Jesper och Johanna ger oss detta förtroende”, säger Lars Palmgren, VD för SGN Sport Sverige.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="28185" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]