J.Lindeberg ingår avtal med SvFF

Svenska landslagen på dam- och herrsidan kommer från och med nu vara klädda i JL-kläder till och från matcherna.

Från och med nu ska de svenska dam- och herrlandslagen bära kostymer skapade av J.Lindeberg. Det nya partnerskapet kommer att synas för första gången i samband med fotbolls-VM i Australien och Nya Zeeland nu i sommar.

– Vi är otroligt stolta att få möjligheten att klä upp Sveriges dam- och herrlandslag i samband med mästerskap. Vårt partnerskap med SvFF stärker vår position där vi förenar mode med sport ytterligare och jag ser fram emot att se Sveriges fotbollselit bära våra kläder, säger Hans-Christian Meyer, CEO, J.Lindeberg.

I kollektionen ingår herr- och damkostymer, skjortor, t-shirts och slipsar som skapats med fokus på bekvämlighet, passform och funktion. Tanken är att våra stjärnor ska vara sportigt elegant klädda med sportmaterial som används på ett nyskapande sätt.

– Vi är övertygade om att J.Lindeberg är den partner som bäst matchar den satsning vi nu gör på våra landslag, där vi ser att en gemensam

klädsel bidrar till gemenskap även utanför planen. I slutändan handlar det om att representera Sverige på bästa möjliga sätt, och det är vi

övertygade om att våra två varumärken tillsammans kan göra, säger Helena Taube Rehnmark, marknads- och försäljningschef på SvFF.

Kontraktet mellan J.Lindeberg och SvFF löper över tre år och avser landslagens officiella kostym utanför fotbollsplanen.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="28140" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]