Reebok lanserar nya Nano X3

En ny version av Reeboks populära Nano-serie har nu lanserats. Och det är med en rejäl förändring. Dels visuellt, dels tekniskt.

För mer än 13 år sedan lanserade Reebok sin Nano-linje. En serie inom träning som nu innehåller en helt ny sko, nämligen Nano X3. Det som sticker ut mest är den uppgraderade mellansulan, ett nytt mönster och – vilket vi förstås inte ska underskatta – en uppdaterad silhuett som ska locka till mer försäljning.

– Nano X3 är den mest kompletta versionen inom Nano hittills, med fokus på komfort och support medan man ger en fräsch, ny, ”look and feel”, säger Reeboks Senior Product Manager, Tal Short.

Cross Training-skorna har som sagt en ny mellansula. Reebok kallar det ”Lift and Run Chassis System” och den är designad för att ge en bred support för alla olika typer av träning. Under hälen har man adderat en ”kupol” som blir hårdare när man lyfter tungt, detta för att öka stabiliteten. Samtidigt blir sulans häl mjukare när man inte lyfter skrot, utan exempelvis tar sig från en övning till en annan.

Den nya tekniken är inbäddad i varumärkets Floatride Energy Foam, som man genom tidigare versioner av skon har upptäckt har en fin responsiv men samtidigt mjuk promenad. Till detta har man med TPU-plattan skapat en kontakt till det nya ”chassis system” för extra styvhet i alla ledder. Detta för att skydda fötterna.

Utöver det nya chassit har Nano X3 också genomgått många mindre förändringar, designade för att man ska få ut ännu mer från sin träning. En ny hälform är skapad för att ge mer komfort och tillsammans med en ny hälkappa har man också ändrat stilen på själva skon. Nano X3 har också en ny sula för bättre grepp och längre hållbarhet.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="28134" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]