Jackan ”alla” snackar om från succéserien – nästa stora trend?

Kanske är det trucker jackets som vi alla kommer klä oss i framöver. Det är nämligen vad huvudrollsinnehavaren i succéserien The Last of Us bär i nya hypeserien.

Världens just nu hetaste serie, The Last of Us, har tagit världen med storm. Det första avsnittet av den efterlängtade serien, baserad på tv-spelet med samma namn, har sedan premiären tidigare i veckan fått lysande recensioner.

Serien handlar sammanfattat om en man och ung tjej som ska ta sig genom Amerika under en zombie-apokalyps för att – om allt går vägen – rädda mänskligheten.

Serien utspelar sig 20 år efter själva utbrottet och med tanke på att hela planeten varit nedstängd under den här tiden finns inga klädfabriker som producerar nya plagg.

Därför är förstås karaktärernas kläder relativt slitna och huvudrollsinnehavaren, som spelas av Pedro Pascal, bär en sliten ”trucker jacket” under det första avsnittet.

Jackan har blivit en snackis på internet och nu är det bekräftat vem som faktiskt tillverkat den.

Det är amerikanska Huckberry som skapat den outdoor-osande truckerjackan och hur försäljningen av produkten utvecklar sig återstår att se. Men kanske kan den här serien – som alltså unisont hyllas – få jackans utformning att bli en trend vi får vänja oss vid att se.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27671" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]