Spektrum samarbetar med punkband

Svenska goggles-tillverkaren har skapat en limiterad goggle för att hylla svenska punkbandet Millencollin. Och de lanseras i en extremt limiterad upplaga.

För 30 år sedan startade Millencolins, det svenska punkbandet som haft framgångar över hela planeten. En av anledningarna till deras stora genomslag, utöver den välgjorda musiken, var att de med sin låt No cigar fick en plats i tv-spelet Tony Hawk’s Pro Skater 2.

I samband med sitt jubileum är det dock inte en skateboard som de ska tillverka. Nej, istället har de startat ett samarbete med Spektrum för att tillsammans lansera en limiterad utgåva goggles. Endast 50 exemplar finns tillgängliga och alla är signerade av Millencolins.

Millencolins-versionen kommer att skapas av Spektrums populära Östra-modell och den är förstås tillverkad i biobaserad plast. Den kommer med ett magnetiskt linsbytessystem för snabba och smidiga byten beroende på väderlek och åkstil.

Priset för de exklusiva gogglesen är 2 199 kronor och de säljs på Spektrums egen hemsida.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27443" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]