Vans lanserar kollektion inspirerad av bowling och Kansas

Vans har lanserat en kollektion vi inte nödvändigt vis visste att vi behövde. Men när vi väl sett vad som skapats känns det helt perfekt.

Tillsammans med Los Angeles-konstnären Chris Anthony har nämligen Vault by Vans skapat en kollektion för bowlinghallen.

Konstnären och musikproducenten växte upp i Kansas och där hade han endast en sak på näthinnan: att bowla. Som tolvåring var han bäst i sin hemstat, han var kapten för bowlinglaget på skolan och som bäst lyckades han få 286 poäng, 14 ifrån det perfekta resultatet.

Efter att ha flyttat till Los Angeles kunde han efter ett par år återigen uppta sin passion för sporten och nu med ett nytt mål, att få sporten att bli så snygg som den en gång var.

Tillsammans med Vans har han nu skapat egna bowlingskor. Flera modeller har skapats och en av dem är inspirerad av tiden i Kansas då han klippte gräset. Modellen är skapad på ett sådant sätt att gräsfläckar på vita vans ska komma på köpet.

Till skorna har Anthony också skapat fem plagg och accessoarer. Med varje plagg kommer guidning för hur man som konsument kan göra de unika i stilen med hjälp av en sax.

Speciellt, absolut. Och mycket, mycket spännande.

Kollektionen finns på Vans hemsida redan nu.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27412" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]