Tretorn skapar kollektion med global samarbetspartner

Spanska retailjätten Zara har tillsammans med svenska Tretorn skapat en kollektion av skor och väskor. Allt säljs nu över hela världen.

Den spanska retailjätten Zara har tillsammans med Tretorn skapat en ny kollektion. Samarbetet innebär skor och väskor som inspirerats av den skandinaviska naturen.

Kollektionen finns från och med nu tillgänglig i 70 länder genom Zaras webb och dessutom i alla flaggskeppsbutiker för varumärket.
Magnus Månsson är vd för Tretorn. Han skriver i en kommentar att man från deras håll är nöjda över det nya samarbetet.
– Vi är glada över att kunna visa upp våra ikoniska silhuetter genom detta samarbete med ett av världens mest kända varumärken. Sedan 1891 har vi utvecklat och designat hållbara gummistövlar och plagg som tål skandinaviskt väder utan att stå i vägen för vardagen. Vi är stolta över denna kollektion med produkter som kommer att bli garderobens basplagg både nu och över tid oavsett om man befinner sig i den skandinaviska naturen eller storstäderna i USA och Europa.

Kollektionen innebär en mängd olika produkter. Bland annat lanseras nu Duck boots, Wellington boots och Chelsea boots för damer, herrar och barn.

Dessutom har de två giganterna tillsammans skapat ryggsäckar, axelbandväskor och en mindre version för barn.

Urval från kollektionen:

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27319" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]