IK Sävehof och Stadium med nytt huvudpartneravtal

23 år efter ett inlett partnerskap har IK Sävehof och Stadium förlängt sitt samarbete.

1999 inlede Stadium och Sävehof ett samarbete. Nu är det klart, 23 år senare, att de båda kommer fortsätta att arbeta tillsammans.

Ett nytt avtal har skrivits och det sträcker sig till 2026. Samarbetet innebär Stadium även i fortsättningen är officiell sportbutik och branschexklusiv partner till handbollsföreningen.

– Stadium har kommit att bli en naturlig del av Sävehoffamiljen, en oerhört viktig del av verksamheten och för att vi på ett framgångsrikt vis ska kunna förse alla ungdomsspelare med material och utrustning. Vi är oerhört glada över att Stadium blir en viktig del av vår verksamhet även i framtiden, säger Stefan Albrechtson, Klubbdirektör.

– Samarbetet med Stadium är speciellt och essentiell partner för IK Sävehof. Stadium är leverantör av all utrustning från matchtröjor och träningskläder till klister för alla våra 2 000 spelare och ledare. Ett väl fungerande samarbete från beställning till leverans är kolossalt viktigt och på dessa punkter är Stadium utan tvekan branschledande.

Daniel Johansson är Sponsorship manager på Stadium. Han förklarar att det inte bara är elitidrotten som är vad Stadium gillar med Sävehof.
– Utöver sina framgångsrika elitlag på både dam och herr så driver IK Sävehof en fantastisk barn- och ungdomsverksamhet på med en tydlig värdegrund, vilket vi på Stadium tycker är otroligt viktigt. IK Sävehof är en organisation och klubb med stort hjärta och hårt arbete, precis som vi och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete tillsammans med IK Sävehof.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27217" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]