Uniqlo fortsätter sponsra skidförbundet

Uniqlo och svenska skidförbundet inledde ett samarbete 2021. Nu är det klart att detta får en förlängning.

Uniqlo har nu meddelat att man förlänger sitt samarbete med svenska skidförbundet. Ursprungliga kontraktet skrevs 2021 och nu är det klart att man fortsätter ytterligare ett år. Samarbetet innebär att Uniqlo även i fortsättningen kommer att supporta de svenska atleterna med tävlingskläder och kläder för resande, träning och andra aktiviteter som hör till en elitidrottare vardag.

Avtalet sträcker sig över VM och de europeiska eventen och nya kontraktet startar i och med Freestyle Ski World Cup i Finland i december. Koji Yanai är Group Senior Executive Officer inom Fast Retailing. Han imponeras av Sveriges resultat förra säsongen.
– De presterade mycket imponerande förra säsongen i Uniqlo-kläder. Jag är mycket glad över att vår fortlöpande klädutveckling tillsammans med atleter har erkänts över hela världen.

Robert Hansson är Sportchef på förbundet. Han är väldigt glad över det nya kontraktet.
– LifeWear har hjälpt våra atleter att leverera otroliga resultat sedan starten av vårt samarbete 2021. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla kläderna efter feedback från våra atleter och vi ser fram emot att se deras fina resultat kommande år. Vi fortsätter jobba med Uniqlo för vi vill fortsätta sprida glädjen av vintersport till människor över hela världen.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27207" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]