Astrid Wild lanserar skaljacka

Efter flera års arbete har AStrid Wild tagit fram en skaljacka.

Tidigare i år lanserade Astrid Wild en fleece tillsammans med influencern Joanna Swica. I samband med detta fick Sportfack nys om att en ny skaljacka var på gång och nu är den här.

The Shell Jacket, som den heter, har personerna på Astrid Wild arbetat med i nära tre år och målet har varit att ta fram en produkt som – precis som alla andra Astrid Wild-produkter – ska passa alla typer av kroppar.

Företagets grundare, Maria Paulsson Rönnbäck, säger att man mött ett behov av jackor där kvinnor och deras kurvor får plats.
– Den återkommande önskningen var just en generös, justerbar passform och inkluderande storlekar. Som en av våra kunder sa i den undersökning vi gjorde i somras: “An outdoor waterproof jacket that fits over the bust and everywhere instead of having to size up for the bust leaving the waist gaping and arms trailing on the floor.”

Snabbinfo om jackan:

Namn: Emma 3L Shell Jacket 

Pris: 5995 SEK

Storlek: XXS-3XL

Färg: svart och grön 

Features: 

3 lagers skaljacka med 10,000 mm vattenpelare. 

Vind och vattentät. 

Tyget är 100% återvunnen polyester, färgat med SpinDye teknik. PFAS-fri. Producerad i Europa i begränsad upplaga.

Liftkortsficka, huva anpassad till skidhjälm, ventilationsdragkedjor under armarna. Justerbar passform bland annat i midjan. 

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27178" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]