Ny golfbutik i centrala Stockholm

Det hör inte till vanligheterna att en golfbutik öppnar i centrala Stockholm. Men i Sturegallerian kommer kunder nu kunna få skräddarsydd utrustning då Happy Golfer öppnar fysiskt.

I Sturegallerian finns Alba Golf, en anläggning med golfsimulatorer. I direkt anslutning till detta golf-vattenhål i centrala Stockholm ska det i slutet av oktober också finnas en ny golfbutik.

Det är Happy Golfer som startar butiken. Happy Golfer är en medlemsklubb till en början som också äger en golfbana söder om Stockholm. Nu ska de, tillsammans med utrustningsprofilen Fritte Swahn, skapa en plats för köp av utrustning i de mest centrala delarna av huvudstaden. I samband med nystartade butiken kommer man också skapa en fitting-studio för att de som vill ha nya golfklubbor ska kunna få dem anpassade till sig själv och sina egna förutsättningar rent fysiskt.

Happy Golfer har utöver den nya fysiska butiken också en e-handel som växer för varje år. Mattias Bohlin, vd för företaget, förklarar.

– Vi har nu testkört vår e-handel i en säsong och det känns lovande, så när denna möjlighet dök upp tillsammans med Alba i Sturegallerian kändes det som en no-brainer. Vi har redan produkter som vi kan flytta in i Sturegallerian och nu har vi också en grym custom fitting-studio med de stora märkena som Titleist, Taylormade, Callaway och Cobra, säger Mattias Bohlin, VD på Happy Golfer.

Henrik Berg Björnelius är vd på Alba Golf, som också har en anläggning i Sickla, instämmer:
– Det här känns superspännande och som ett bra sätt för oss att skapa mer flöde till oss och kunna erbjuda alla våra medlemmar bra deals på klubbor samt möjlighet att testa alla nyheter. När det inte är custom fitting för klubbor kan vi dessutom använda simulatorn till vanligt spel.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27172" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]