Flowlife ska inta Europa – tar in kapital

Flowlife har tagit in pengar för att expandera i Europa.

Flowlife vill fortsätta sin resa och tar därför in nytt kapital. Tanken är att man ska finansiera sin tillväxt och den kommande utlandsexpansionen. Dessutom förstärker Flowlife sin styrelse med två nya medlemmar.

Den nya investeringen ska möjliggöra fortsatt långsiktig planering och vidareutveckling av bolaget. Redan idag har man haft 100 000 kunder på den nordiska marknaden.

– Målet är att fortsätta utveckla och leda produktkategorin framåt. För det behöver vi ta mark i Europa och det är planen inför 2023, men att även addera nya produkter till vår produktportfölj. Tack vare investeringen kan vi tänka långsiktigt och fortsätta vidareutvecklingen av bolaget, säger Lucas Wasniewski, VD på Flowlife.

Utöver investeringen förstärker Flowlife sin styrelse med Erik Carlsson Rydman, Partner på Aligned Ventures och Jon Lööf, tidigare VD på Casall.

– Flowlife är ett unikt bolag som på kort tid leder kategorin inom massage och återhämtning. Det är mycket spännande och roligt att få vara med på resan ut i Europa och vidare, säger Jon Lööf, ny styrelseledamot i Flowlife.

Hur stort kapital som tas in redovisas inte i Flowlifes pressmeddelande.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27132" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]