Han tar över Revolution Race

Efter Pernilla Nyrenstens avhopp har ersättaren nu hittats.

När Pernilla Nyrensten något oväntat valde att lämna vd-posten för Revolution Race hittade de en tillfällig lösning i Paul Fischbein. Den temporära lösningen har nu presenterats som permanent. Fischbein tillträder rollen som vd omgående.

– Vi har gjort en mycket omfattande genomgång av VD-kandidater i och utanför Sverige. Många spännande namn var intresserade, men under processens gång har vi insett att vi redan har den rätte personen på posten i Paul – han är enormt kunnig och erfaren. Paul har bred kompetens inom e-handel, förstår konsumenter och online-affären, och har den internationella erfarenhet som rollen kräver. Dessutom har han lärt känna Revolution Race från grunden sedan han blev styrelseordförande. Jag, och en enhällig styrelse, är därför mycket glada att Paul Fischbein tackat ja till att bli vd, säger Andreas Källström Säfweräng, styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

Fischbein själv känner sig trygg i hur Revolution Race ska leverera produkter och stärka sin position och sitt värde trots en ”turbulent omvärld”.
– Mitt mål är att fortsätta bygga vidare på framgången och hjälpa ta Revolution Race till nya höjder, säger han.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27097" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]