The North Face presenterar ny kollektion

Den senaste NSE-kollektionen har nu lanserats från The North Face. Tanken är att den ska omfamna framtiden samtidigt som den hyllar det förflutna. Detta görs genom en experimentell design av funktionella och praktiska plagg. The North Face vill att kollektionen ska ha en ”dynamisk känsla av individualism och uttrycksfullhet” som låter klädernas bärare ”skapa sin…

Den senaste NSE-kollektionen har nu lanserats från The North Face. Tanken är att den ska omfamna framtiden samtidigt som den hyllar det förflutna. Detta görs genom en experimentell design av funktionella och praktiska plagg. The North Face vill att kollektionen ska ha en ”dynamisk känsla av individualism och uttrycksfullhet” som låter klädernas bärare ”skapa sin egen värld”.

Kollektionen ska uppmuntra människor att skapa sin egen verklighet och tänja på sina egna gränser. Detta görs genom att två ur The North Face Explorer Team står i fokus: snowboardsåkaren David Djité och musikern Hindaco. Målet är att de ska inspirera andra att ge uttryck för sin egen verklighet, stil och identitet.

Plaggen är skapade både för city och skogen, för herrar och damer. Vi ser här nyversioner av produkter The North Face skapat tidigare, såsom Hot Shot Backpack och Gartha Body Suit för damerna.

Här kan du se ett antal av plaggen från nya kollektionen:

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27054" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]